Voor wie?

Gesprekken voor iedereen

Niet iedereen voelt zich geroepen om naar alle onderwerpen te kunnen luisteren. Toch wensen wij dat je met alle verhalen bij ons terecht kunt. Omdat het echter belangrijk is dat uw gesprekspartner voldoende interesse en aandacht heeft om naar uw verhaal te luisteren hebben wij de gespreksonderwerpen ingedeeld in een aantal rubrieken:

Ondernemerschap

U staat voor een enorme uitdaging of hebt een geweldig idee dat je wil delen. Het loopt niet echt goed met uw zaak of wil een andere aanpak. Je wil eens een andere persoonlijke inkijk op uw situatie.
Vind een gesprekspartner

Familiale zaken

Dit onderwerp spreekt voor zich. Wij luisteren naar de verhalen over je kinderen, je partner en je familie.
Vind een gesprekspartner

Uw levensverhaal of carrière

Je hebt wel wat te vertellen over jezelf, over je reizen, je avonturen, je hobby's of over je werk. Er zit je wat dwars of je hebt gewoon een rijkelijke levenswandel achter de rug en wil dit delen.
Vind een gesprekspartner

Professionele begeleiding

Momenteel is deze rubriek nog niet actief.
Vind een gesprekspartner

Getuigenissen

Het was een echte verademing om mijn verhaal eens te kunnen vertellen aan iemand die mij niet onmiddellijk ging bijsturen of beoordelen. Ik vind het een geslaagd initiatief!

- Dirk

Even moeilijk om deze stap te zetten maar eens ik bij mijn gesprekspartner was stelde die me al snel gerust en ontstond er een aangenaam gesprek.

- Peter

Ik heb eens wat kunnen brainstormen over mijn plannen waar ik al jaren iets mee wil doen. Nu weet ik dat ik het ga doen!

- Christa

Moeilijke start in het begin van het gesprek maar dubbeltop resultaat! Ik leg zeker nog een volgend gesprek vast.

- Marc

Zoek uw gesprekspartner