Hoe werkt het?

Een duidelijke manier van werken

Een gesprekspartner vinden op onze website is niet moeilijk.
Hierbij leggen we graag uit hoe we te werk gaan:
1
Overzicht van gesprekspartners
U kan op de website een overzicht vinden van alle mogelijke gesprekpartners. De gesprekspartner kiest zelf de onderwerpen naar waar hij/zij het best kan luisteren. Door gebruik te maken van de zoekfuncties komt u al snel bij de juiste gesprekspartner.
2
Online inplannen van gesprekmoment
Wanneer u een goede gesprekspartner hebt gevonden, kan u online een afspraak inplannen op basis van beschikbaarheid van de betrokken kalender. Uw gesprekspartner ontmoet u steeds op een zelfde locatie. Bij voorkeur een aangename, warme en rustige omgeving. U betaald uw reservatie op voorhand en ontvangt een afspraakbevestiging en betaalbewijs via mail.
3
Voer een verrijkend gesprek
Wees op tijd aanwezig op je afspraak. Wij hopen dat er een goed interactief gesprek ontstaat waarbij uw verhaal centraal staat. Alle reacties, antwoorden en meningen van de gesprekspartners zijn strikt persoonlijk en niet wetenschappelijk onderbouwd. Elke partij betaalt zijn eigen drank en versnapering.
4
Laat een recensie achter van het gesprek
We horen graag uw feedback na het gesprek. Zo kunnen wij goed inschatten of u tevreden was en of wij nog iets kunnen aanpassen en verbeteren.

Meest gestelde vragen

Er zijn een aantal vragen die we steeds zien terugkomen bij nieuwe gebruikers. Hopelijk kunnen we uw vragen nu al beantwoorden:
Het is belangrijk dat u een Gesprekspartner zoekt waar u uzelf op uw gemak bij voelt en vlot mee kan praten. Bij het doorzoeken van onze profielen kan u steeds aanduiden welk soort gesprek u wil aangaan. Hierdoor kan u reeds meteen mensen vinden die interesse hebben in uw onderwerp. Baseer u verder op de introductietekst van het profiel om uw keuze te maken. Mogelijk zijn er wel raakvlakken waardoor u sneller overtuigt bent om juist met die persoon een afspraak te maken.

Zoek uw gesprekspartner