Leg een gesprek vast met
Nancy

Het Luisterend Oor - Nancy

Nancy

 • Regio

  Oost-Vlaanderen
 • Afspraak locatie

  Biznis Hotel, Zelebaan 100 in Lokeren
 • Gespreksonderwerpen

  Ondernemerschap
  Familiale zaken
  Uw levensverhaal of carrière
 • Prijs per uur

  32,00 €

Meer informatie over
Nancy


Nancy is spreker en "Personal Transform Mentor" op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes. Als experte in het herprogrameren van de menselijke gedachtegang begeleidt zij mensen om meer plezier, innerlijke rust en vrijheid te ervaren in hun leven. Nancy verdiept zich al jaren in het bewustzijn en de kracht van onze gedachten, maar ook in de evolutie van onze economie.

Over zichzelf zegt Nancy: "Ik ben gegroeid van rups tot vlinder. Ik ben een alphiniste in business waarbij ik persoonlijke obstakels overwin en een steeds grotere groep mensen help om ook hun persoonlijke uitdagingen en dromen  te realiseren. Ik ben een leeuwin voor mijn kinderen, draag hen op handen en bescherm hen als moeder en als vrouw. Ik voel me dankbaar, vrij en geniet van het leven."

Het is Nancy haar missie om haar persoonlijke kennis en wijsheid te delen met iedereen die zoekt naar oplossingen om zijn tijd, welzijn en financiën in een gezond evenwicht te brengen. Het creëren van vrijheid zowel privé als op het werk en het recht om het beste uit zichzelf in eigen handen te nemen blijft één van haar belangrijkste levensmotto's.

Een gesprek vastleggen met
Nancy


Wenst u een gesprek vast te leggen?
Klik dan op onderstaande knop om een datum en uur te vinden dat voor jullie beiden past:

Andere interessante profielen


Zoek uw gesprekspartner