Leg een gesprek vast met
Annelies

Het Luisterend Oor - Annelies

Annelies

 • Regio

  Oost-Vlaanderen
 • Afspraak locatie

  Inkom van het park Breivelde, Parkstraat 1, 9620 Zottegem
 • Gespreksonderwerpen

  Ondernemerschap
  Familiale zaken
  Uw levensverhaal of carrière
 • Prijs per uur

  32,00 €

Meer informatie over
Annelies


Annelies is opgegroeid in de regio Antwerpen en boekhoudster van opleiding. Enkele jaren geleden heeft ze liefde gevolgd naar de Vlaamse Ardennen.

Met een huis op het platteland brengen haar man, de kat des huizes, de kippen & eenden haar tot rust na een hectische dag in de bedrijfswereld.

Om steeds in balans te blijven, volgt ze in haar vrije tijd Nia, Pilates, Yin Yoga en allerhande opleidingen zoals gezonde voeding, ademhaling, verbindende communicatie, coaching,.... Samen met de KVLV en natuurpunt vult ze haar agenda met tal van ‘’zelfzorg’’ activiteiten.

Ze is gepassioneerd door de natuur en het optimaliseren van veerkracht en weerbaarheid van mensen.

Ze haalt haar energie uit het begeleiden van mensen naar hun natuurlijke plaats en het aanwakkeren van hun levensenergie. Ze vertrouwt op haar buikgevoel en luisteren is één van haar sterktes.

Graag luistert ze naar jou tijdens een gezonde wandeling, op een bankje in de natuur of in een rustig cafeetje. Daarom spreek Annelies ook steeds met je af aan de ingang van het park en luistert ze tijdens een wandeling naar je verhaal. Als het weer het niet toelaat is er vlakbij een een aangenaam cafeetje waar het gesprek kan plaatsvinden.

Een gesprek vastleggen met
Annelies


Wenst u een gesprek vast te leggen?
Klik dan op onderstaande knop om een datum en uur te vinden dat voor jullie beiden past:

Andere interessante profielen


Zoek uw gesprekspartner